KjøttMiddager

Squash spagetti med kjøttsaus

Kjøttsaus holder til 4-6 porsjoner
700g kjøttdeig
1/2 finhakket løk
2 hvitløksfedd
1/3 flaske ketchup uten sukker
2-3 dl fløte
Ønsket krydder (hvitløk, chili, paprika, grillkrydder etc)
Ønsker du grønnsaker i sausen er tomater, paprika og stangselleri veldig godt.

Brun kjøttdeig, løk og hvitløk.
Krydre godt.
Tilsett ketchup og fløte.
Rør av og til.
La det små putre i minst 30 min.
Den er ferdig når fettet begynner å piple opp i «koke boblene»
Smak til med evt mer krydder.
Serveres med squash spagetti/ konjac spagetti og parmesan hvis man ønsker det
Squash spagetti finner du opskrift på her
Du kan velge å servere squashen rå eller steke den i linn olje i 30 sekunde rtil et minutt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *