Torsk:
4 Torskefileer
3 vårløker
1/2 pk kremost urter
1/2-1 boks creme fraiche
salt
ca 2 ss smør
Fiskekrydder
Chili hvis du ønsker.
Råkost:
Bruk de grønnsakene du ønsker, se tips over.
Dressing:
Eddik
smeltet kokosolje
Olivenolje
Sitron
Salt og pepper
Tørk av fisken med et tørkepapir.
Salt torsken lett.
Hakk opp vårløk.
Bland sammen kremost og creme friache
Legg vårløk, smør, fisk og kremost blandingen i en ildfast form.
Stek torsken på 200°C i ca 20 minutter.
Mens fisken steker lager du råkost.
Riv de grønnsakene du ønsker på rivjern eller skjær i tynne skiver.
Bland sammen dressingen og smak deg til.
Hell over grønnsakene.
Holder seg fint i kjøleskapet i 4-5 dager