Kjøtt

«Stekt ris» på lavkarbovis

 

2 Porsjoner:
1/2 sellerirot eller 1 lite blomkålhode
1/2 løk
1/2 wokblanding classic
500g svinekjøtt. Kan byttes ut med annen type kjøtt. 
1,5 ss sukkerfri ketchup.
2 små egg
Eventuelt en 1/2 chili
Krydder: salt og pepper
Smør til steking

Del kjøttet opp i 2×2 cm store biter.
Stek kjøttet i smør og krydre med salt og pepper. 
Bruk annet krydder hvis du ønsker det.
Ta kjøttet ut av pannen.
Riv sellerirot eller blomkål med rivjern.
Stek wokgrønnsakene til de er møre.
Tilsett chili og løk, stek til løken er gyllen.
Tilsett den revne selleriroten/blomkålen.
Stek videre et par minutter.
Tilsett kjøttet.
Bland inn sukkerfri ketchup og bland godt.
Visp sammen eggene.
Tilsett eggeblandingen og rør godt. 
Eggene skal stivne men ikke bli til eggomlett/røre.
Server!

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *