Ingredienser
50g finesse bakesukker
3 ss sirup clear
1 pk gelatinplater + vann
10 dråper med vanilje essens
1/2 pk sukkerfri gele, kan utelates
1 dl vann, kan byttes i fun light saft.
Ha finesse, sirup og 1 dl vann i en kjele og varm det opp til kokepunktet.
Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann.
Klem ut det kalde vannet av gelatinplatene og tilsett gelatinplatene i sukkervannet.
Når gelatinplatene er løst seg opp, ha blandingen i en kjøkkenmaskin.
Kjør kjøkkenmaskinen til blandingen går fra å være blankt til hvitt skum.
Vispen skal lage merker i skummet, da er marshmallows ferdig.
Strø over litt finesse, gelepulver eller surkinmelis på et bakepapir.
Ha marsmallowsen på bakepapiret og form det med bakepapiret eller med en slikkepott.
Strø over mer søtning eller gelepulver.
Sett i kjøleskapet i 5-6 timer.
Del opp og oppbevar det i et tett glass eller boks i kjøleskapet.