Tørkede vafler
Blir ikke vaflene eller lappene som du håpte, trenger du ikke å kaste dem.
Hva med å tørke dem og bruke dem til tilslørte bærpiker, til is ol.
Tørkede vafler smaker himmelsk godt.
Del opp vaflene i biter
Legg på stekebrett.
Har du rester av vafler, brød, rundstykker eller går ikke baksten som planlagt, ikke kast det.
Krutonger, kavring og tørkede vafler
Krutonger:
Del opp rester av rundstykke/ brød etc
Bland sammen olje og hvitløk/hvitløkspulver. La brødbitene bli gjennomtrukket av oljen. Legg på stekebrett. Stek på 180 g i ca 10 min. Snu brødbitene og stek på nytt i ca 10 min. La de tørke på benken.
Kavring:
Bruk samme oppskrift, men ikke dypp de i olje og hvitløk. Knuses i blender etter av Kavringen har blitt kald
Vafler:
Tørkes på samme måte eller på 80°C i 1-1,5 time
Snu biteneog stek på nytt i ca 10 min.
La de tørke på benken.
Oppbevares i tett glass.