KjøttMiddagerSmartkarbo

Chiligryte

 

700g kjøttdeig
1 løk
2 vårløk eller 1/4 purre
1/2 paprika
2 tomater
1 boks hermetiske tomater
1 boks kidneybønner
1 boks store hvite bønner
1 chili
2 hvitløksfedd
2 ss sukkerfri ketchup
2 dl vann
1/2 pk bacon (kan utelates)
Krydder: salt, pepper, chili, kajennepepper og paprika krydder

Stek kjøttdeig.
Krydre kjøttdeigen med salt, pepper og chilikrydder hvis du ønsker.
Finhakk løk.
Stek løken sammen med kjøttdeigen.
Finkutt tomater, paprika, vårløk, chili og hvitløk.
Tilsett vann, hermetiske tomater og ketchup i en kjele
La det koke i 5-10 minutter før de andre ingrediensene tilsettes.
Tilsett kjøttdeig, løk og de andre grønnsakene i kjelen.
Smak til med ekstra krydder.
La småkoke i 5-10 minutter før servering.
Server sammen med ostechips, se oppskrift og riccolasalat.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *