KjøttMiddager

Baconsurret asparges og brie

1 pk grønne mini asparges
1 pk bacon eventuelt serranoskinke
1/4 pk brie
Cherry tomater
Pinjekjerner
Rapsolje
Balsamicoeddik
Natreen

Vask grønnsakene.
Kutt av enden på stilken til aspargesen.
Del opp brie i tynne skiver.
3 og 3 asparges samles.
Legg 3 asparges, en skive brie på en baconskive. Surr baconet rundt asparges og brie.
Gjenta prosessen.
Bland sammen rapsolje, balsamicoeddik og litt natreen. Smak deg til. 
Smaken skal være litt bitter.
Legg aspargesene og tomatene i en form.
Strø over oljeblandingen.
Strø over pinjekjerner.

Stek på 190°C i ca 15 minutter.

 

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *