Fisk

Chilimarinert torsk

 

Torskefilet
Salt

Strø salt over torskefileten.
Ha torsken i en ildfast form.
Tilsett chilimarinaden fra scampiene over torskefileten.
Stek torsken på 200°C i ca 10 minutter eller til torsken flaker seg.

Chilimarinade scampi
Rapsolje

1 chili eller 1 ts sambal oelek
1 hvitløksfedd
Dill
Sitron
Scampi

Finkutt chili.
Press hvitløken.
Bland chili og hvitløk med olje.
Tilsett scampi.
Oljeblandingen skal dekke scampiene.
Ha plastfolie over blandingen.
La scampiene få trekke minst 30 min i marinaden, helst noen timer.
Stek scampiene i wokpanne eller i stekepanne et minutt eller to.

Creme fraiche dressing:
2 ss creme fraiche
1/2 ts dijon sennep
1 ts sitron
Salt og pepper

Bland alle ingrediensene.
Smak til med salt og pepper.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *