Kyllinggryte med brokkoli
Holder til 4 porsjoner
4 kyllingfileter
1 rød løk
10 tomater, eventuelt erstatt noen tomater med soltørkede tomater
1/2 paprika
3 dl kokosmelk
0,5 dl fløte
2,5 ts garam massala
1 ss sukkerfri ketchup
3 ss smør
1-1,5 ts karri
Paprika krydder
Salt
Pepper
1 Stort hode brokkoli som tilbehør
Del kyllingfileten i 2.
Bland 1,5 ts garam massala, paprikakrydder, salt, pepper og fløte og 0,5 dl kokosmelk.
Legg kyllingfileten i krydderblandingen og bland godt.
La kyllingen trekke i krydderblandingen i ca 30 minutter.
Finhakk rød løk, tomater og paprika.
Legg kyllingfile med krydderblandingen i en ildfast form.
Tilsett grønnsakene.
Bland sammen resten av garam massala krydderet, sukkerfri ketchup, fløte og kokosmelk.
Tilsett blandingen over kyllingbitene.
Tilsett smør i blandingen.
Stek på 180°C i ca 2 timer.
Server kokt brokkoli og lavkarbo Chia og linbrød ved siden av.