Frokost og lunsjMiddagerRetter med eggVegetar

Omelett med sopp og ost

Elsker omeletter til lunsj.
Omeletter er enkelt, metter og smaker utrolig godt. 
Du kan fylle omelettene med hva du vil.
Her har jeg lagd en variant med kun grønnsaker. 
I perioder, også på et lavkarbo kosthold, syns jeg grønne dager og grønne måltider er fint. 

Oppskrift på omelett til 1-2 porsjoner
3 m egg
2 ss fløte
Salt og pepper
Smør til steking
1/2 vårløk
4-6 champignoner, avhengig av størrelse.
ca 4 skiver ost.

Ha egg og fløte i en bolle
Kutt vårløk og champignon i skiver.
Skjær osteskivene i mindre biter.
Visp sammen egg, fløte og krydder.
Ta smør i en liten stekepanne.
Når smøret har smeltet tilsett eggeblandingen, sopp, vårløk og ost.
Du kan velge å steke egget i pannen med lokk i ca 10-15 minutter, til omeletten har stivnet eller i ovnen på 200°C i ca 15-20 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *