BakverkBrød/rundstykker/baguetter

Rundstykke

 

Oppskriften holder til 9-10 rundstykker

3 store egg eller 4 små
2 ts bakepulver
2 ss pofiber, kan kjøpes på Meny, sunkost og i Sverige
2 toppede ss sesammel
3 toppede ss mandelmel
2 ss fiberhusk
2 ss chiafrø, kan også bruke sesamfrø
2 ss solsikkefrø
2 ss Gresskarkjerner, jeg brukte gresskarkjerner jeg har tørket selv
3 ss rømme/creme fraiche
1,5 dl revet ost (mozarella)
1,5-2 dl varmt vann

Bland alt godt sammen.
La deigen svelle i i ca 5 min.
Ta vann på hendene og form rundstykker.
Lag gjerne et kryss på hvert rundstykke med en kniv.
Pensle rundstykkene med vann.
Stek på 200°C i ca 20 min

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *