BakverkBrød/rundstykker/baguetter

Lavkarbo loff

Dette er til middels form ca 2l:
4 egg piskes
Tilsett
1,5 ts sukrin+
0.5 ts salt
15g pofiber, tilsvarer ca 2 ss
4 ss mandelmel
1 ss kokosmel
1 ss sesammel
1,5-2ss fiberhusk
1,5-2 ts bakepulver
3-4 ss creem fraiche

Bland alle ingrediensene godt.
Hell deigen over i formen.
Blir deigen for kompakt kan mer creme fraiche tilsettes.
Pensle med egg på toppen og strø over valmuefrø eller chiafrø.
Stek på 180° i 20-30 minutter.
Ta loffen ut av formen og stek videre i 10-20 minutter.

Tips!
Det er veldig godt å steke denne i gryte, som grytebrød.
Bruk da denne forklaringen.
Loffen trenger litt kortere steketid, så husk å pass på dette. 

Loff stekt i ildfast form med chiafrø på topen
Loff som grytebrød
Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *