KjøttMiddager

Lavkarbo pasta og kjøttsaus

1 løk
1-2 fedd hvitløk
800 g kjøttdeig
1 pk bacon
10-15 tomater
1/2 squash
1/2 paprika
1 boks hermetiske tomater
1 ss sukkerfri ketchup
2 dl vann
1/2 dl fløte
Ønsket krydder
Konjac nudler eller hjemmelaget lavkarbo pasta
Olje
Parmesan

Kutt opp løk og hvitløk i små biter.
Stek løken til den er gylden. 
Kutt opp de andre grønnsakene, med unntak av squash, den rives på rivjern.
Putt alle ingrediensene i en kjele sammen med hermetiske tomater og vann.
La koke i 10-15 minutter.
Stek kjøttdeig og krydre etter eget ønske.
Det er godt med grillkrydder, pepper, urter og eventuelt litt salt.

Tilsett kjøttdeigen i tomatsausen.
Kutt opp bacon i små biter.
Stek bacon sprøtt. 
Tilsett baconet i kjøttsausen.
Tilslutt smaker du til med søtning og sukkerfri ketchup.
Mot slutten av koketiden tilsettes fløten. 
Hvis du ikke liker squash i pastasauen, er det godt å servere den ved siden av.
Server parmesan ved siden av kjøttsausen.

Skyll pastaen godt.
Varm opp 1,5 minutt i microen på 1000 Watt eller kok nudlene et par minutter.
Lavkarbo pasta finner du oppskrift å her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *