Brød/rundstykker/baguetter

Mandelbrød

200 g mandler males til mel
1,5 ss fibersirup gold
2 ss bakepulver
40 g kokosmel
3 ss pofiber
1,5 ss fiberhusk
2 ss solsikkefrø
2 ss sesamfrø
80 g grovhakkede nøtter
5 ss rapsolje
1 ts salt
2-2,5 dl kokende vann

Start med å male mandlene til mel.
Hakk opp nøttene.
Tilsett kokosmel, pofiber, solsikkefrø, sesamfrø, bakepulver, nøtter og salt i melet. 
Bland melet sammen.
Kok opp vann. 
Tilsett fibersirup og rapsolje i vannet.
Tilsett vannblandingen i melet. 
Bland alt godt sammen.
La røren svelle et par minutter. 
Hell røren i en liten brødform. 
Stekes på 200 °C i ca 30 minutter.


Nøttebrød 2

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *