Chilimarinert torsk
Torskefilet
Salt
Strø salt over torskefileten.
Ha torsken i en ildfast form.
Tilsett chilimarinaden fra scampiene over torskefileten.
Stek torsken på 200°C i ca 10 minutter eller til torsken flaker seg.
Chilimarinade scampi
Rapsolje
1 chili eller 1 ts sambal oelek
1 hvitløksfedd
Dill
Sitron
Scampi
Finkutt chili.
Press hvitløken.
Bland chili og hvitløk med olje.
Tilsett scampi.
Oljeblandingen skal dekke scampiene.
Ha plastfolie over blandingen.
La scampiene få trekke minst 30 min i marinaden, helst noen timer.
Stek scampiene i wokpanne eller i stekepanne et minutt eller to.
Creme fraiche dressing:
2 ss creme fraiche
1/2 ts dijon sennep
1 ts sitron
Salt og pepper
Bland alle ingrediensene.
Smak til med salt og pepper.