Porsjons konfektkake
Dette er den perfekte porsjons konfekt desserten til påske og i disse corona tidene.
Disse porsjons konfekt kakebitene inneholder nøtter, hvit sjokolade og lemoncurd.
Det søte og det syrlige sammen blir utrolig godt. Har du ikke hvit sjokolade, kan du selvfølgelig bruke vanlig sukkerfri melkesjokolade eller mørk sjokolade.
Oppskrift på porsjons konfekt kake
Nok til 4-5 porsjons konfektstykker
1 pk sukkerfri hvit sjokolade
2 dl kokoschips, kokosmasse, finhakkede mandler og peanøtter (veldig godt å blande alt sammen)
Lemoncurd, oppskrift finner du her
Pynt (jeg har brukt sukkerfri marsipan og gelegodt)
Lag lemonurd etter oppskriften og la den avkjøle seg.
Finhakk peanøtter og mandler og bland dette sammen med kokoschips og kokosmasse.
Smelt sjokoladen over vannbad. Nb! Hvit sjokolade bør ikke overgå over 35ºC.
Bland den smeltede sjokoladen sammen med kokosen og nøttene.
Lag reir på et bakepapir med sjokolade og nøtteblandingen.
Sett i kjøleskapet og la det stivne.
Legg litt sitronkrem/lemoncurd oppå sjokoladen og pynt med det du måtte ønske.
Server.