HøytidPåske

Sjokolade med hvit sjokolademousse

 

Ingredienser:
50g sukkerfri melkesjokolade
40g sukkerfri hvit sjokolade
1 ts kokosolje, nøytral smak
1/2 ts natreen eller annen søtning
0,5 dl fløte
1/2 ts gelatinpulver

Smelt melkesjokolade og litt kokosolje.
Tilsett litt sjokolade i hver form.
Stryk sjokoladen rundt hele formen, også opp mot kanten.
Sett formen i frysern i 5-10 minutter.
Bland gelatinpulveret med ca 1/2 ss kokende vann.
Pisk fløte og natreen til krem.
Smelt hvit sjokolade og kokosolje.
Tilsett gelatinblandingen i den hvite sjokoladen.
Tilsett så den hvite sjokoladen i kremen.
Pisk alt godt sammen.
NB! Er sjokoladen for varm kan kremen skille seg.
Tilsett moussen forsiktig i hver form.
Sett formen i kjøleskapet til moussen har stivnet, ca 1-2 timer.
Trykk forsiktig sjokoladen ut av formen.
Oppbevares i kjøleskap.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *