Frokost og lunsjHjemmelaget påleggHøytidJul

Makrellsalat

Makrellsalat er noe jeg bare må ha i julen. Denne salaten er noe jeg har fått servert til koldtbordet 1 Juledag siden barneårene. Bordet er liksom tomt uten makrellsalat. 
Liker du makrell i tomat og majones, liker du definitivt dette. 
Jeg bruker den makrell i tomaten jeg liker best, det finnes andre med mindre karbohydrater. 

1 stor boks makrell i tomat eller 2 små bokser
ca 1 pose ekte majones
1 liten løk
2 hardkokte egg
Salt og pepper

Kok egg og la de avkjøle seg.
Skrell eggene og del de opp i små biter. 
Tips! Del egget med eggedeler både på langs og tvers.
Finhakk løk.
Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt.
Smak til med salt og pepper.
Holder seg i kjøleskapet 3-4 dager. 

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *