Grønnsaker er fullt av mineraler, fiber, antioksidanter og vitaminer kroppen vår trenger.
Grønnsaker kan forhindre og redusere sykdom ved at noen feks har blodsukkerregulerende effekt, kan regulere blodtrykk og kan forebygge hjerte og karsykdommer.
Det er nok ikke bare de på høykarbo som bør redusere mengden på kjøtt, det kan vi som spiser lavkarbo også gjøre.
Det er viktig å få i seg nok proteiner, men visste du at spinat og sopp, som denne retten inneholder, er en av de grønnsakene med mest innhold av proteiner.
Jeg er veldig glad i grønnsaker, og i perioder kunne jeg levd på kun grønnsaksmiddager.
Alle mennesker blir anbefalt å ha en grønn dag hver uke, jeg har skrevet litt om det her og når jeg skriver ukemeny til dere følgere prøver jeg å ha en grønn middag hver uke. Påmelding til ukemeny finner du på forsiden, og kan leses om her.
Jeg har flere steder lest om quiche/pai uten bunn, og har hele tiden trodd at det kom til å smake omelett, men nei det gjør det ikke. Det smaker som vanlig paifyll, og smelter nesten på tunga.
Du kan helt fint lage paideig også til denne oppskriften. Du finner paideig her.