Sukkerfri Irish Creem/Baileys
Det er flere år siden jeg drakk vanlig baileys, så husker ikke hvordan det smakte:
Denne versjonen ble kjempe god. Definitivt noe jeg kommer til å kose meg med i jula.
2 store eggeplommer eller 3 små eggeplommer
60 g sukrin+
2,5 dl fløte
1 ss fibersirup clear
15 stevia dråper karamell
2,5-3 ss sterk kaffe
60 g sukkerfri sjokolade
1,5 dl whisky
Varm opp fløte, fibersirup, steviadråper og sjokolade på svak varme. Sjokoladen skal smelte i fløten.
Fløten skal ikke koke.
Rør inn kaffen.
Pisk eggeplomme og sukrin+ til tykk eggedosis.
Rør inn eggedosisen i fløteblandingen.
Skru av plata.
Hell i whisky og bland godt.
Smak til med mer søtning, kaffe og whisky.
Hell over på flaske.
Oppbevares i kjøleskap.
Serveres med isbiter.