KjøttMiddager

Wok med kalkunfilet

 

1 pose wokblanding – inneholder 4,3 karbohydrater pr 100 g
(alternativ bruk de grønnsakene du ønsker)
1/2 løk
1/2 paprika
600g kalkunfilet (kan byttes ut med biffstrimler, svinefile, scampi, kylling etc)
1 boks bambusskudd
Olje
Liten klype malt ingefær
Ca 1 ss kyllingkrydder eller karri – kan byttes ut med annet krydder ved biff, svinekjøtt og scampi.
Chili – kan utelates
Hvitløk – kan utelates
Sukkerfri sweet chilisaus kan kjøpes på tights.no eller så har fett og forstand en veldig god variant

Kutt opp kjøttet.
Stek kjøttet med litt olje i en dyp stekepanne eller wokpanne.
Krydre med kyllingkrydder og ingefær.
Når kjøttet er ferdigstekt, legg kjøttet til side.
Del opp grønnsaker.
Stek grønnsakene møre i litt olje
Mot slutten av steketiden tilsett kjøttet.
Server wokblandingen med sukkerfri sweet chilisaus.
Ønsker du nudler ved siden av , bruk f.eks konjac nudler.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *