KjøttMiddager

Spareribs med asia inspirert glaze

Finnes det noe bedre enn deilig, hot og klissete spareribs en sommerdag på grillen eller en dag du bare vil ha digg og enkel mat. 
Spareribs er fin fingermat, men husk å alltid ha et papir i nærheten.
Du kan steke spareribs på grillen, i ovnen eller som meg i airfryer. 
Når du steker spareribs i airfryer får du en crispy utside og mør innside.

Spareribs i airfryer
Sett airfryer på 160°C
Legg spareribs i airfryer beholderen og stek i ca 10 minutter.
Begynn å pensle på Asia inspirert glaze og stek videre et par minutter.
Fortsett med dette et par ganger.
Total steketid er 20-30 minutter. 
Jo lenger spareribsene steker i airfryeren, jo mer mørere blir kjøttet. Utsiden blir mer crispy og du får en mørkere utseende.
Pensle et siste strøk med glaze rett før servering.
Server med det du måtte ønske.
Jeg har servert med stekte rosenkål, løk og litt chili

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *