MiddagerTilbehør

Lavkarbo pasta

Denne oppskriften kan brukes til lasagneplater, som pasta i gratenger og som tagliatelle (spagetti)

Denne oppskriften er til ca 1 langpanne med pasta, 1-2 porsjoner.
2 egg
63g kremost
17g fiberhusk

bland alle ingrediensene sammen.
La deigen svelle i 5-10 minutter.
Ha deigen på et bakepapir.
Lett et bakepapir på toppen og kjevle så tynt du klarer.
Stekes med bakepapir over og under.
Stekes på 150g i ca 15 min.
Avkjøl.
Rull deigen sammen, klipp opp med saks eller skjær opp med pizzaskjærer i tynne strimler.

Bruker du ikke opp pastaen kan den oppbevares 1-2 dager i kjøleskapet eller så kan den fryses.

I stedet for å steke deigen i ovnen, kan den stekes i vaffeljernet og klippes opp.
Tipset fikk jeg av fett og forstand

 

Del opp i stykker og bruk det som lasagneplater
Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *