Taco med lavkarbo lefse
Etter å ha spist taco i forskjellige varianter i flere år var det jammen meg på tide å lage noen lefser som passer utmerket til taco.
Du finner oppskrift på lavkarbo lefser/lomper her
På toppen av fyllet har jeg en silkemyk avokadokrem i stedet for guacamole. Oppskrift på det finner du her
Vanlig tacokrydder inneholder veldig ofte mye sukker, så det jeg vil anbefale deg på det sterkeste er å lage selv. Det beste med hjemmelaget tacokrydder er at det smaker godt og du kan velge styrken selv.
Tacokrydder:
1 ss salt
4 ss chili
2 ss cumin
1 ts hvitløkspulver eller løkpulver
3 ss paprika
Etter ønske: 1 ts koriander, 1 ts kajennepepper, 1 ts pizzakrydder eller 1 ts hvitløkspulver.
Bland alle ingrediensene godt .
Oppbevares på glass eller i tett boks.
Bruk 1-1,5 ss krydder pr 400 g kjøttdeig og 0.5-1 dl vann.
Smak deg til, slik at krydderet ikke blir for sterkt.