Skrogsuppe med kalkun

Skrogsuppe er suppe laget av kraft kokt på skroget av kjøtt, i dette tilfelle kalkun skroget.
Å lage suppe av kraft gir en næringsrik suppe i tillegg til at det smaker utrolig godt. 
Hvordan kok kraft kan du lese om her.
Du kan selvfølgelig lage skrogsuppe av alt av fisk, oksekjøtt, vilt og fjærkre.
Hvis du bruker opp rester du har i grønnsaksskuffen blir det den perfekte skrapsuppen. Det er viktig å spise opp rester og unngå å kaste så mye mat. 

Bruk det du vil av grønnsaker.
I denne suppen har jeg brukt:
Sellerirot
Vårløk
Kålrot
Paprika
Sopp
Rød og gul løk
Tomater
Gulrot – kan utelates eller byttes ut med snacksgulrøtter (de har mindre karbohydrater)
Rester av kalkunkjøtt
Chilipasta
Liten skvett fløte
Kalkunkraft

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *