Karamell og sjokolade pavlova
4 eggehviter
Tilsett 4 ss sukrinmelis
1/2 ts eplesider eddik
1 ts johannesbrødkjernemel
Eggehviten stivpiskes
Tilsett litt og litt sukrinmelis mens du pisker
Pisk til alt er rørt godt inn og marengsen begynner å bli blank
Form marengsen til en firkantet eller rund kake. små klatter slik som denne kan også lages.
Stek marengsen på 160 °C i 20 min
Etter 20 min skru av ovnen og ha ovnsdøra på gløtt til pavlovaen er kald, helst natten over
Topping
- pisk 3 dl fløte med ca 2 ss sukrinmelis til krem. Tilsett kaken
- smelt 15 karameller eller lag karameller selv og hell forsiktig med en spiseskje over kremen
- smelt 80 g sjokolade og hell forsiktig over med en spiseskje
- hell forsiktig over en håndfull med peanøtter
Avkjøl kaken slik at karamell og sjokolade får satt seg.
Server!