Tagliatelle med fisk og scampi

3-4 porsjoner

400g fisk (laks, steinbitt, torsk etc)
ca 20-30 scampi
2-3 vårløk eller 1/5 purre
2-3 hvitløksfedd
1 boks creme fraiche
0,5-1 dl fløte ved behov
Salt og pepper
Smør til steking
Persille eller dill
Lavkarbo tagliatelle, oppskrift finner du her

Finhakk hvitløk.
Skjær opp vårløk/purre
Fres løk og vårløk/purre i stekepannen til alt er mørt.
Tilsett creme fraiche og evt litt fløte.
Skjær opp fisk i biter og tilsett i stekepannen.
La alt putre til fisken er ferdig kokt.
Tilsett scampi de siste 1-2 minuttene.
Smak til med salt og pepper.
Pynt med litt persille eller dill.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *