Lavkarbo frokostblanding

Mange som er vant til å spise frokostblanding til frokost sammen med melk, yougurt etc.
Frokostblanding er ganske likt granola, men denne inneholder færre ingredienser og alt du trenger kan du kjøpe i matbutikken. Forskjellen mellom denne frokostblandingen og granola er at ved frokostblanding forblir alle ingrediensene som de er, mens granola er søtere, mer klebrig og klissete. 
Lavkarbo frokostblanding kan du spise som den er, servere med usøtet mandelmelk, over tyrkisk yougurt, skyr eller over cottege cheese.
På bildet nedenfor er lavkarbo frokostblanding servert med tyrkisk yougurt og blåbær.

200g nøtter (bruk det du liker av hasselnøtter, mandler, paranøtter og valnøtter)
2 ss linfrø
1 ss kokosmasse
2 ss solsikkefrø
2 ss gresskarkjerner
2 ss sesamfrø
2 ss natreen
2 ss smør

Grovhakk nøttene.
Ha nøtter og frø på et bakepapirkledd stekebrett.
Strø over natreen eller annen type søtning.
Ha over noen klatter med smør.
Stek i ca 20 minutter.
Rør i blandingen 1-2 ganger løpet av steketiden.
Avkjøl på benken.
Oppbevares i tett glass eller boks.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *