Hjemmelaget kebabrull
Deigen:
225 g kesam eller kremost
1/2 pose strøost
litt salt
1/5 ts chilipaste
3 egg.
Pisk alt sammen og smør det tynt utover et bakepapir.
Stekes på 180 °C i ca 10-15 min, til den får litt farge og er fast.
Fyllet:
Sukkerfri ketchup
Kebabkjøtt eller kjøttdeig
Salat
Paprika
Løk
Purre
Sopp (kan droppes)
Ost
Evt jalapeno/chili
Saus (bearnaise/selskapsdressing/rømme etc)
Ha på ønsket mengde ketchup.
Stek kebabkjøtt, sopp og løk sammen.
Legg på fyllet, men kun på den ene siden, se bildet under
Legg på ost. Bruk den ostetypen du ønsker.
Jalapeno ost gir litt mer smak.
Hell over saus, bruk det du ønsker.
Rull sammen fra fyllsiden først.
Serveres som den er, eller server litt salat ved siden av.
Kebabkjøtt inneholder fra 3 karbohydrater pr 100 g