Blogg

Siste nytt!

Det er mye som har skjedd de to siste ukene, så jeg har ikke fått tid til å legge ut så mange oppskrifter. Ikke fortvil, de kommer så fort jeg får mulighet. Er det en oppskrift du har sett på Facebook eller Instagramkontoen min er det bare å ta kontakt med meg, så bistår jeg deg gjerne.

Noe av det som skjer:
1. skriver ukemeny for hver uke, som jeg prøver å sende ut hver søndag. Du kan lese mer om ukemeny her
2. Det finnes mange lavkarbo bloggere, og veldig mange av oss holder kontakten ved siden av å drive vår egen side. Vi prøver å backe hverandre opp, komme med råd, tips etc. Vi er alle veldig opptatt av at man skal kreditere den oppskriften man har laget eller blitt inspirert av. Jeg prøver å skrive hvor jeg henter inspirasjon fra når jeg legger ut mine oppskrifter.
3. Jeg har lenge snappet for Lavkarbosnap hver fredag. Jeg stortrives med dette, så hvis du har lyst til å følge meg på fredagene er det bare å melde seg på. Der snapper jeg om min lavkarbo hverdag, litt om mine utfordringer før jeg startet på lavkarbo, maten jeg lager den dagen og mat jeg har laget med oppskrifter. Du får også et lite innblikk i min familie, jobb etc. 
4. I 2020 fikk jeg henvendelse av Anne Britt Rønning i HanSteike om hun kan lage noen av mine oppskrifter for videresalg. Hun kommer til å kreditere og henvise til min blogg når hun legger ut noen av mine innlegg på sin side eller lager noen av mine oppskrifter. Hun har egen nettside der du kan bestille varer hun lager.
5. Jeg er i oppstartsfasen med å lage et samarbeid med Vitamhelse. Hun kommer til å legge ut noen av mine oppskrifter med næringsinnhold på sin blogg. Hun har allerede over 300 oppskrifter med utregnet næringsinnhold. Vitamhelse har også et kickstart kurs, der hun garanterer vektnedgang, og med pengene tilbake garanti hvis kurset ikke fungerer. Ta kontakt med meg hvis dette kurset er av interesse. Gleder meg masse til å se hvordan dette samarbeidet kommer til å utarte seg.
6. Det jobbes med et prosjekt med en egen matblogg med flere andre lavkarbobloggere. Dette er helt i startfasen, så hvordan dette kommer til å se ut, er fremdeles ganske usikkert.
7. Dette har vært i tankene min en stund, men om det er mulighet for å lage ferdige tørrvareposer med oppskrift og å opprette nettbutikk. Dette krever litt planlegging, så vi får se om jeg klarer å realisere det.
8. Lage noen nye hefter. Hva slags hefter det blir, er jeg ikke helt sikker på ennå.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *