KakerStore kaker

Rabarbrakake

Holder til ca 12 muffins eller en liten brødform

Opprkskrift:
3 egg
2 ss tagatesse 
7 steviadråper med vanilje
3-4 ss kokosmel
6-7 ss mandelmel
1,5 ts bakepulver
1,5-2 dl kokosmelk/fløte/mandelmelk
2-2,5 stor rabarbra

Kutt opp rabarbra i små biter og bland det i litt tagatesse, ca 0,5 ts.
Visp egg og tagatesse til eggedosis. Eggedosisen skal bli tykk.
Rør inn de andre ingrediensene.
Bland så inn rabarbra.
Bland rabarbra godt inn i røren.

Det er veldig godt å blande inn sukkerfri marsipan eller hvit sjokolade i blandingen.
Sukkerfri marsipan kan man kjøpe på helsekosten eller på Meny.
Hvit sukkerfri sjokolade kan kjøpes på tights.no

Stekes på 175°C i ca 15-20 min for muffins og ca 40-45 min for kake

Server med pisket krem og jordbær

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *