MiddagerPizza

Eggepizza

Eggepizza høres ikke så godt ut kanskje, men det er overraskende veldig godt. 
Men betingelsen må selvfølgelig være at du liker egg, ost og mere ost.
Denne pizzabunnen er superenkel og jeg tror nok jeg kommer til å lage den flere ganger.
Nå har jeg laget denne kun med ost og kremost, men du kan helt fin tilsette grønnsaker og kjøttpålegg etc etter eget ønske.
Pizzaen er perfekt hvis du spiser eggfaste.
Jeg har brukt flere oppskrifter som inspirasjon og har funnet min egen vri. 
Du kan sjonglere litt mellom majones og smør i denne oppskriften. Bruk det som det står eller bruk kun majones eller kun smør.

Bunnen:
2 egg
1 ts majones
ca15g smør 
30g kremost
Oregano, basilikum, italiensk krydder, kajennepepper etc

Fyll:
Smøreost du liker
Parmesan

Bland alle ingrediensene sammen i en mikser.
Hell over i en liten stekepanne.
Har du stekepanne som kan brukes i en micro bruk den eller så kan du bruke kakeform eller lignende.
Forstek pizzadeigen i ovnen på 200°C under og overvarme i ca 5-7 minutter.
Jeg stekte min litt i stekepannen først, men det er ikke nødvendig.
Stryk over litt smøreost du liker og revet parmesan.
Stek videre til kremosten og parmesanosten har smeltet litt og alt har satt seg, ca 7-10 minutter
Avkjøl litt og spis

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *