Grønnkålschips
I perioder får jeg helt dilla på grønnkålchips.
Grønnkålchips kan spises som potetgull på kvelden, eller være i stedet for chips, mos eller som en grønnsak.
Jeg bruker grønnkålchips til spesielt fisk og kylling.
Grønnkål er også proppfull av vitaminer.
Nok til 2 porsjoner:
200g grønnkål
2 ss rasolje
0,5 ts salt.
Hvis du kjøper hel grønnkål er det lurt å dele den i mindre biter.
Legg grønnkålen i en bolle og tilsett salt og olje.
Vend oljen og saltet godt inn i grønnkålen.
Grønnkålen kan stekes på to forskjellige måter;
1. I airfryer: Still airfryeren til fries steking og stek i 3-5 min. Følg med slik at grønnkålen ikke blir brent.
2. I stekeovn: sett ovnen på 180º og stek grønnkålen i 10-15 min.
Vend gjerne inn noen hakkede mandler etter steking.