Bunn
2 ss havrefiber
2 ss kokosmel
1 ss fiberhusk/psyllium
1 ss olje
1 ss eddik
1 ts hvitløkspulver
1/2-1 ts salt
1 ts bakepulver, ikke nødvendig men gir litt luftigere deig
Oregano/pizzakrydder
3 dl kokt varmt vann
Kok opp vann og tilsett olje og eddik i vannet. Bland godt.
Bland sammen de tørre ingrediensene og ha i væsken.
Kna deigen sammen for så å kjevle den ut.
Bruk olje på kjevlen eller på hendene ved behov.
Forhånds stek bunnen i en tørr stekepanne på begge sider.
Topping:
Creme fraiche
150g revet ost
1-2 hvitløksfedd
2 vårløk
Chiliflakes
Persille
Reker
Smør creme fraiche utover bunnen, så ta på ost.
Skrell og press hvitløk og strø over.
Strø over chiliflakes.
Stek på 200°C i ca 10-15 min.
Pynt med reker, vårløk og persille