Rabarbrakake
Holder til ca 12 muffins eller en liten brødform
Opprkskrift:
3 egg
2 ss tagatesse
7 steviadråper med vanilje
3-4 ss kokosmel
6-7 ss mandelmel
1,5 ts bakepulver
1,5-2 dl kokosmelk/fløte/mandelmelk
2-2,5 stor rabarbra
Kutt opp rabarbra i små biter og bland det i litt tagatesse, ca 0,5 ts.
Visp egg og tagatesse til eggedosis. Eggedosisen skal bli tykk.
Rør inn de andre ingrediensene.
Bland så inn rabarbra.
Bland rabarbra godt inn i røren.
Det er veldig godt å blande inn sukkerfri marsipan eller hvit sjokolade i blandingen.
Sukkerfri marsipan kan man kjøpe på helsekosten eller på Meny.
Hvit sukkerfri sjokolade kan kjøpes på tights.no
Stekes på 175°C i ca 15-20 min for muffins og ca 40-45 min for kake
Server med pisket krem og jordbær